top of page

Szolgáltatások

MINŐSÉGI ÉPÍTÉS. TISZTESSÉGES SZOLGÁLTATÁS. KIVÁLÓ ÉRTÉK.

Kép7.jpg
Kép22.jpg
WhatsApp Image 2022-09-06 at 08.08.48.jpeg

Generálkivitelezés

Tevékenységünk lefedi az ipari, kereskedelmi és lakossági projektek teljeskörű kivitelezését legyen szó akár komplett felújításról vagy zöldmezős beruházásról.

Épületek felújítása a szerkezetépítéstől, szakipari munkákon át a belső építési munkálatokig, gépészeti és elektromos szerelési munkák elvégzésével. Amennyiben szükséges a külső közmű építését, utak és környezet, parkosítási munkálatokat is el tudjuk vállalni.

Szerkezetépítés

Csarnoképítés pontos határidővel és kulcsrakész átadással.

Vállaljuk épületek, csarnokok tetőszerkezetének és vázszerkezetének kivitelezését. Számunkra elsődleges, hogy betartsuk a vállalt határidőt, azaz a megrendelt csarnok időben és első osztályú minőségben kerüljön átadásra. 

Vállaljuk:

  • csarnokok vázszerkezetének kialakítását 

  • épületek belső szerelvényezését 

  • fémből készült tetőszerkezetek tervezését, gyártását

  • tetőtér aljzat vázszerkezetének kialakítását

Üzemátalakítás, bővítés

Rövid leállás, folyamatos termelés, feszes határidő ez másoknak talán probléma, nálunk mindez csak egy újabb project ahol átgondolt megvalósítási tervvel, ütemes kivitelezéssel, határidők szigorú betartásával hozzájárulhatunk ügyfeleink további üzleti sikereihez.

Iroda kialakítás, falak áthelyezése, ajtók-ablakok utólagos kialakítása áthelyezés, tároló szín kialakítás-beépítés, belső utak, parkolók kialakítása-átalakítása, termelő gépek sávalapozás.

 

Professzionális csaptunk olyan cégek üzembővítési projectjein bizonyított már, mint a gödöllői Catepillar, a kecskeméti Univer vagy a nagyoroszi KNAUS Tabbert.

Lapostető szigetelés

Az egész ország területén vállaljuk lapostetők szigetelését, szakértő kivitelezőinkkel, már több mint 1 milló m2 lapostetőt hirdeti minőségi munkánkat.

Vállalunk EPDM, bitumenes lemez, PVC illetve TPO technológiákkal való kivitelezést is.

Évtizedes beszállító kapcsolatainkat felhasználva vállaljuk lapostetőszigetelő anyagok beszerzését is kedvező áron ismert beszállítóktól a megrendelői project igények szerint.

bottom of page